Aarts Wandelreizen
Portugal | Spanje | Griekenland | Turkije
Ontdek, geniet en beleef!
Alleen of in een groep
Individuele wandelreizen
Fietsreizen

 

Wandelmagazine aanbieding

 

×

Waarschuwing

Alleen een beheerder kan berichten toevoegen.

Reiservaringen Portugal

Hieronder vind reiservaringen van wandelaars die onze wandelingen hebben gelopen.

Heeft u een leuke reiservaring toe te voegen? Neem contact met ons op en wij plaatsen uw reiservaring erbij.

Genoten van de Rota Vicentina, april 2017

Hallo Guus,

 

Wij zijn net terug van 12 daagse Rota Vincentina wandelvakantie. 

Prachtige wandelingen. Het was het ideale seizoen, aangename temperaturen en de natuur was overweldigend qua bloemenpracht, geuren en begroeiingen en niet te vergeten de vele ooievaarsnesten onderweg. Goede accomodaties, vriendelijke mensen en heerlijke verse vis en lekkere wijntjes.

Onze complimenten voor de goede organisatie en ondersteuning daar ter plekke door Ray en Marnie.

We hebben genoten. En zijn zeker van plan om op een later tijdstip ook het laatste traject te bewandelen.

 

Vriendelijke groet,

Frank en Marjolijn

 


16/05/17
Fantastische wandelvakantie over de Rota Vicentina, april 2017

Hallo Guus,

 

Met veel plezier kijken we terug op onze wandelvakantie in Portugal. 

De relaxroute van de Rota Vicentina die wij (74 en 76 jaar jong) tussen 9 en 21 april hebben gelopen, was fantastisch. 

De bewegwijzering was prima en de begeleiding van Ray en Marnie was in één woord SUBLIEM ! Niets was hun teveel. De organisatie klopte tot op de minuut. Iedere dag werden we voorzien van voldoende water, fruit en muesli-repen. Met vragen en of problemen kon je altijd bij hun terecht en ja, zelfs de buskaartjes terug naar Lissabon hebben ze voor ons geregeld. Het waren twee schatten !!

Alle onderkomens waren goed. 

De relaxroute is ons heel goed bevallen. De afstanden waren goed te doen en na het wandelen bleef er nog voldoende tijd over om in de overnachtingsplaatsen rond te kijken.

Het weer werkte ook mee; elke dag zon (rond de 25 graden) en geen spat regen.

Kortom : we hebben genoten en we hopen in de toekomst nog meer van deze mooie routes te kunnen maken.

 

Hartelijk dank voor de organisatie ook aan Marnie en Ray.

 

Toos en Jan Cuijpers,  Horn


16/05/17
Een heerlijke week wandelend over de Rota Vicentina, april 2017

Dag Guus,

 

Wij hebben een heerlijke wandelweek achter de rug. De Rota Vicentina zullen we ons herinneren als een van de top-trails die we hebben gelopen (in meer van 40 jaar): ideaal weer, ongelooflijke bloemenpracht, afwisseling tussen het Historical - en het Fishermanpad, geen projectontwikkeling zoals aan vele costa's, rust, lekker eten... Wat we ook erg apprecieerden was het feit dat we konden overnachten in eenvoudige verblijven, iets waar de plaatselijke bevolking dus wat aan heeft. 

Praktisch is alles zonder problemen verlopen. Je collega's van Ramblin'tejano hebben alles op een correcte en sympathieke manier georganiseerd.

 

Wat de verplaatsingen voor en na betreft: na aankomst hebben we de metro genomen naar Sete Rios; dat was heel praktisch. Je moet wel even het plannetje op internet raadplegen. Vlak bij het bus/metrostation is de Jardim Zoologico waar je in een aangename omgeving op de bus kan wachten en ook iets kan eten. De bussen hadden we thuis al via het internet gereserveerd.

 

Bij onze geïnteresseerde wandelvrienden zullen we je kleinschalige reisbureau zeker aanbevelen.

 

Dank u wel voor het prachtige arrangement en de opvolging van ons wandelavontuur.

 

Vriendelijke groeten,

 

Clem en Georgette Verbiest-Peeters


16/05/17
Terugblik op de wandeltocht Rota Vicentina, april 2017

Dag Guus,

we hebben het geweldig gehad: de kust is indrukwekkend, de bloemenzee overweldigend en de mensen heel erg aardig. Het was fijn dat de bagage werd vervoerd en dat je je dus helemaal kon richten op de wandeling en de tocht. De zorg van slapen en eten was er niet. 

We verbaasden ons er ook over dat het in die omgeving het nog zo eenvoudig was. Je krijgt gedachten om de mensen te gaan helpen om het allemaal nog iets aantrekkelijker te maken, zoals kano's op de rivier om naar het strandje te varen (bij Odeceixe) of om alle mooie geplaatste hekken en vlonders te repareren én alle zakdoekjes op te ruimen... Maar dat betekent ook weer 'vooruitgang' en dat zal niet alleen positief zijn.

 

Dus we hebben eigenlijk maar 1 dingetje: kun je ook in de beschrijving zetten dat zakdoekjes en wc papier ook in een zakje gedaan moeten worden en meegenomen naar huis? Dat was wel opvallend; veel zakdoekjes langs de weg en in de bloemenzee.

 

Dus onze dank is groot! We hebben het heerlijk gehad en denken er aan om weer te gaan en misschien een stuk van de Historische route mee te pakken.

 

met hartelijke groet,

ook namens Gerard,

Moniek


16/05/17
Terugblik op de wandeltocht over de gehele Via Algarviana, april 2017

Hallo Guus,

 

We zijn weer thuis na een zeer geslaagde vakantie, de wandelingen zijn goed

gegaan de route is heel goed te volgen en als het soms wel eens fout ging

was het eigen schuld.

We hebben prachtig weer gehad geen spat regen en soms (vooral in het begin) erg

warm dit is hier in Nederland wel weer een klimaat shock.

De accomodaties waren allemaal goed  maar heel verschillend, de mensen

waren vriendelijk en behulpzaam. 

Bij de plaats Marmelete waren we door gelopen naar het dorpje terwijl we 

eerder van de route af hadden gemoeten, een telefoontje en de eigenaresse van Horta Ze kwam ons ophalen en bracht ons de andere morgen weer naar de plaats terug.

De stop bij Vale Fuzeiros en bij  Corsino waren perfect, scheelde toch 2 lange afstanden

Wij hebben zelfs 2 Nederlanders die we hadden ontmoet er ook mee geholpen.

 

We kunnen veel van onze wandelvrienden deze reis aanbevelen.

 

Heel veel groeten

Kees en Els


16/05/17
Terug na een 10 daagse reis over de Via Algarviana, april 2017

Beste Guus,

 

Heerlijke wandelingen over goed begaanbare en over het algemeen brede paden.

De bergdorpjes zijn vaak erg stil maar zijn wel een fijne afwisseling tijdens al dat natuur schoon. 

We hebben enorm genoten en alles was perfect geregeld en de mensen waren erg aardig.

1 dingetje wat we anders zouden doen was de laatste dag in Faro.

Die dag hadden we ook liever gewandeld en vervolgens overnacht in Faro.

Deze stad vonden wij niet mooi en niet interessant genoeg om een dagje te vertoeven.

 

Wat ook wel leuk is om te vermelden is dat we ook mensen tegenkwamen die dezelfde route e liepen alleen die moesten elke dag  weer een overnachting boeken voor de volgende nacht. Meestal waren  dat overigens wel de zelfde locaties als wij hadden. Echter ze liepen

wel met volle bepakking, Dan is wat jullie aanbieden toch een stuk relaxer, alles geregeld en leer genieten van de wandelingen met alleen je dag bagage. 

Al met al een heerlijke wandel vakantie.

 

Erik en Annet


16/05/17
Terug van een bijzondere wandelreis over de Via Algarviana, april 2017

Beste Guus,

 

We hebben het in maart met perfect wandelweer heerlijk naar ons zin gehad. De transfers en overnachtingen waren perfect georganiseerd en de wegwijzing van de oostelijke Via Algarviana was super goed aangegeven.

Het eenvoudige leven van de bevolking in de Algarve  bracht ons terug naar de 70er jaren.

Maar overal werden we gastvrij ontvangen in een schone accommodatie met goed verzorgde maaltijden, zelfs de drankjes was meestal inclusief en royaal.

Ook Joao hielp ons snel aan een ander restaurant toen bleek dat de noemde gelegenheid gesloten was en ook op een andere dag toen we op zoek waren naar een taxi om nog een middag naar Loule te vertoeven.

Het smaakt zeker naar meer en je hoort ons nog wel als we de Via Algarviana in westelijke richting willen vervolgen.

Nogmaals bedankt, Ans en Simon uit Noordwijk


28/04/17
Via Algarviana net terug van een 8 daagse reis, april 2017

Hoi Guus,

 

Het was onze eerste keer dat we zo een georganiseerde wandelvakantie boekten en wisten dus niet zo goed wat we konden verwachten. Maar het is ons 100% meegevallen. Meer zelfs, het was gewoon fantastisch ! Alles verliep op wieltjes, zoals het gepland was.

We hadden geluk met het weer : geen druppel regen en nog niet te warm om in te wandelen. Ideaal dus om te genieten van de prachtige natuur , het fantastische landschap en vooral het hartige contact met de lokale bevolking. Met een paar woorden Portugees open je veel deuren (en harten !) en als Belgen is het geen nadeel om (het op school zo vaak verwenste) Frans te spreken.

Op al onze overnachtingsplaatsen werden we bijzonder gastvrij ontvangen. Een speciale vermelding voor Joao en Rita in Vaqueros waar we na 2 superdagen met spijt in het hart "moesten" vertrekken.

Ook de bewegwijzering onderweg was top en dat is niet op alle GR-paden het geval.

Tot slot nog een kleine tip : ik denk dat het verstandig is om vanuit Parises standaard zelf te bellen naar Tia Bia om je te laten ophalen.(Catia spreekt vlot Engels,dus geen probleem).Wij hadden duidelijk afgesproken om ons om 15u te komen oppikken en als we om 15.30u niet zelf hadden gebeld , dan zaten we daar nu ongetwijfeld nog te wachten.Ze hadden het op een zonnige zondag wel heel druk met hun zaak , maar toch ...

 

Kortom : het was een fantastische reis en voor herhaling vatbaar !

 

Bedankt voor de prima organisatie,

 

Frank en Annemie

 


21/04/17
Rota Vicentina, een korte terugblik,maart 2017

Beste Guus

 

De wandelvakantie in Portugal was heerlijk. Alles was goed geregeld, de route was prachtig, de zon scheen volop. We hebben er erg van genoten en zijn van plan tzt nog eens een dergelijke reis te maken, wellicht in Griekenland.

 

Met vriendelijke groet

 

Jule en Ben


04/04/17
Rota Vicentina, enthousiaste terugblik oktober 2016

Hoi Guus,
We zijn inderdaad weer terug en hebben het fantastisch gehad. Prachtige wandelingen, mooi weer, een woeste zee en ongerepte natuur. Heerlijk. En alles goed geregeld door Ray; naast de lunch en de bagage op de kamers, ook nog de buskaartjes en de taxi. Echt super.
We hebben besloten om ook de overige etappes te lopen. Wanneer weten we nog niet, maar we vinden het zeker de moeite waard om terug te komen!!

Bedankt voor de prettige organisatie.
Hartelijke groet,
Lieke


27/10/16
Terug van het wandelen over de Via Algarviana, oktober 2016

Hallo Guus,

Vannacht zijn wij thuisgekomen na een heerlijke vakantie.
Onze complimenten voor de fantastische organisatie waardoor we zorgeloos door de prachtige Algarve hebben kunnen lopen.
De temperatuur was zomers (alle dagen 30+), dus met veel water ging het lopen prima.
Ook in dit jaargetijde hebben we kunnen genieten van de natuur. Door het grote aantal Pinus bomen was er toch veel groen.
We kunnen ons voorstellen dat het in het voorjaar een groot feest is van geuren en kleuren.
En de mensen: de hartelijkheid en gastvrijheid waren heerlijk om te ervaren. Spreken met handen, voeten en een klein woordenboek werkte ook.
In Furnazinhas was een dansmiddag voor de ouderen uit het dorp en de omgeving. Wij werden uitgenodigd om mee te doen! Hebben genoten van het plezier van de mensen, de saamhorigheid. En natuurlijk meegedanst.
Er zijn een aantal mooie foto's die we hen zullen toesturen als dank voor de gezelligheid.
We spraken João ook nog even. Eerst omdat ik mijn wandelstokken was vergeten - werden door fietsers meegenomen - fantastisch. En daarna omdat hij onze bagage zou vervoeren.
Goed om te horen dat er intensief wordt gezocht naar een oplossing voor het instandhouden van de overnachtingsvoorzieningen. De belangrijkste voorwaarde om de Via Algarviana te kunnen blijven promoten. Het zou toch onvoorstelbaar treurig zijn als geen opvolgers gevonden kunnen worden voor de vaak prachtige huizen in deze prachtige, prachtige wandelroute.

Hartelijk dank aan jou, João en alle andere betrokkenen.
Jan Haring en Thea Zaal


27/10/16
Terug van 10 dagen wandelen over de Via Algarviana, september 2016

Beste Guus,

Nog even een mail over hoe wij de wandeling van de Via Algarviana hebben beleeft.
Het waren allemaal prachtige wandelingen met als uitschieter de wandeling van Achopo naar Barranco Velho.
Bij de wandeling van Balurcos naar Furnazinhas moesten wij zoeken om de route weer te vinden toen wij de droge rivier waren overgestoken.
Het is handig als er in de beschrijving staat dat je dan naar rechts moet want een route aanwijzing staat pas als je de berg weer opgaat.
Wanneer er veel water in de rivier staat is de beschrijving van de omleiding via de brug handig, wij waren met een Oostenrijkse die dit in een boekje had staan.
Verder waren de overnachtingsadressen heel goed met als bijzonder de kleine pensionnetjes waar je dan ook heel verrassende maaltijden kreeg met veel persoonlijke aandacht.
De gesprekken waren niet altijd eenvoudig maar daarom juist heel leuk.
Voor de lunch kregen we altijd een prima pakket mee en kon je ook zeggen wat je er op wilde, het hete water wat wij elke dag vroegen voor de koffie onderweg was geen probleem.

Wij zullen zeker weer naar jou website kijken als we wandelplannen maken.

Met vriendelijke groet,

Co en Corrie van Lierop


15/10/16
Rota Vicentina, terug na een onvergetelijke reis

Beste Guus,

We zijn inmiddels weer terug van onze heerlijke vakantie en kunnen terug kijken op een onvergetelijke reis.

Onze reis was een gecombineerde wandeling van het historische pad en het visserpad van de Rota Vincentina in een voortreffelijke nazomer. Door de geweldige voorbereiding van Guus met tips is de reis als zeer ontspannen begonnen. Bij aankomst van de eerste accommodatie in Sao Luis werden we door de partner organisatie Ramblin Alentejo welkom geheten en instructies gekregen voor onze wandeldagen. Dit zorgde voor een aangenaam persoonlijk contact en we vervolgens aan de mooie reeks wandelingen konden starten. Gedurende onze reis hebben we in aangename plekken kunnen overnachten met ontzettend behulpzame gastheren en dames.

Samen met mijn moeder hebben genoten van de oogverblindende ruige kust en verbaasd over de enorme diversiteit en afwisseling van het kustlandschap. De regio en het landschap van Alentejo spreekt ons ontzettend aan en is zeker de moeite waard. Moeiteloos wordt je langs de kust geleid en door de leuke beschrijving over iedere dagtocht waren er goede tips waar je kon stoppen voor een lekkere kop koffie of een drankje.

Ontzettend bedankt voor de goede organisatie en mooi reis die door je is uitgezet en verzorgt!

Vele groeten,
Ronald


15/10/16
Rota Vicentina, we gaan op herhaling, september 2016

Dag Guus,

Ook namens Eveline Schrier laat ik je weten dat wij een top vakantie gehad hebben!
Prima accommodaties (op één na), een goede organisatie, vriendelijke mensen, stralend weer en een goed aangegeven route.
De vriendelijke Ray en Marnie gaven goede support, waren goed bereikbaar, altijd stipt op tijd, kortom zéér servicegericht.
Het was een echt relax-programma!
Wij zijn zo enthousiast over het geheel dat wij hebben besloten deze tocht in het voorjaar van 2017 te herhalen!
Met vriendelijke groet,
Annelies Ramakers.


15/10/16
Via Algarviana,een groep van 8 wandelaars hebben deze in zijn geheel gelopen september2016

Beste Guus en João,

Het is alweer een ruime week geleden dat we teruggekomen zijn  van onze wandelreis de Via Algarviana van 05-09-2016 t/m 20-09-2016.

Wij denken dat wij kunnen zeggen dat het een pittige wandeling was maar heel avontuurlijk ,

schitterend mooi en niet te vergeten,  perfect georganiseerd door jou Guus  en João  van Pro Aktieftours.

We hebben de eerste drie dagen wel redelijk hoge temperaturen gehad van zo’n 44graden.(uitzonderlijk voor de tijd van het jaar)

Dat was voor de eerste wandeldag teveel van het goede.

Dus die dag hebben we maar 16 km gelopen bij de stop werden we na een belletje opgehaald door de organisatie.

Maar aan de hitte kwam weer een eind zodat we de verdere etappes  stevig klimmend komden lopen.

De uitzichten en de paden waren prachtig.

Het lopen ging naar mate de tijd, steeds beter. En aan de warmte die nog wel boven de 30 graden was, daar raakten we aan gewend.

Wij hebben de etappe naar Monchique stevig moeten klimmen en dat op smalle richeltjes, smalle paadjes en ook nog  door wat water  gestruind, dat was spannend en leuk.

De veertien dagen wandelen werd onderbroken door de bosbrand in de buurt van Monchique.

Daardoor hadden we een welkome dag rust.

João en zijn team  hebben ons een alternatief aangeboden dat perfect  georganiseerd was.

Dus daarna weer verder. Het landschap werd weer wat groener en de dagen verliepen soepel en vlot.

Dus al met al: de veertien dagen vlogen voorbij.

Graag wil ik toch nog wel de bijzondere overnachting plekken noemen.

Ze waren stuk voor stuk heel goed, gezellig en we zijn er super verwend met eten en drinken.

Wel zou het fijn zijn als wandelaars met warme dagen wat vroeger kon vertrekken.

Want 8.00 uur of 8.30 uur starten is aan de late kant.

We zijn wel op een keer bij Dona Rita Casas d’Aldeia om 8.00uur vertrokken.(het kan wel)

Dus Guus en João het was een top wandel vakantie .

Bedankt voor jullie inzet en tot de volgende wandelvakantie.

Groetjes van de Groep uit Etten-Leur


03/10/16
Ruime terugblik op wandeltocht Rota Vicentina
Beste Guus,
 
Wij liepen het Visserspad van Porto Novo naar Odeceixe en aansluitend het Historisch Pad van Odeceixe naar Cabo de San Vicente. Tijdens het eerste deel loop je vooral langs de kust met de indrukwekkende kliffen waar de oceaan tegenaan beukt. Je loopt regelmatig in de luwte achter de duinen door mul zand wat fysiek wat inspanning vergt, zeker in de brandende zon. Het uitzicht op de oceaan en de grillige kust met enorme kliffen is echter onovertroffen.
Het tweede deel van onze route gaat vooral door het binnenland waarbij je op de eerste dag van Odeceixe naar Aljezur langs een irrigatiekanaal loopt wat deze dag voor ons tot de minst interessante maakte met weinig afwisseling. Alle dagen daarna hadden prachtige routes door een verscheidenheid aan natuurgebieden met de kust toch steeds in de nabijheid.
We zijn blij dat we beide delen van deze route gelopen hebben, hadden het eerste deel niet willen missen, dat had toch wel de grootste 'wow-factor'.
De accommodatie onderweg is ons goed bevallen, erg fijn ook dat een aantal een zwembad had om af te koelen na een lange wandeldag in de zon. Alle accommodatie was goed verzorgd en schoon en we waren bijzonder verrast dat overal wel gebruik gemaakt kon worden van Wifi.
Ontbijt en de lunches die we meekregen waren in regel goed verzorgd, vegetarisch was geen enkel probleem. In alle overnachtingsplaatsen was wel een reataurant te vinden met vegetarische opties waarbij 'Ritual' in Vila Nova de Milfontes er voor ons uitsprong met een leuke sfeer en bijzondere gerechten. Ga vooral ook in Vila Nova de Milfontes naar het hotel voor een zeer uitgebreid ontbijtbuffet met prachtig uitzicht over de baai!
 
De heen- en terugreis is makkelijk zelf te organiseren, wij hebben in Lissabon de bus genomen naar Porto Covo (deze bus rijdt buiten het hoogseizoen twee keer per dag, hou daar wel rekening mee in de planning). Voor de terugreis hebben we vanuit Lagos (bereikbaar met de bus vanuit Sagres) de trein genomen naar Lissabon. Wij hebben nog een paar dagen eraan geplakt om te genieten van Sintra en Lissabon. Aanrader!
 
We vonden het heel plezierig om op de eerste wandeldag een briefing te krijgen van Ray. Transfer van bagage was prima geregeld. Vanaf Odeceixe was de organisatie van transfers in andere handen maar ook dat verliep prima, ook de keren dat we zelf werden opgehaald door een taxi.
Kortom, onze eerste wandelervaring met Aarts wandelreizen is bijzonder positief! Dank voor het nogal last minute regelwerk hiervoor en tot de volgende keer!
 
 
Groetjes Carin en Ronald

03/10/16
Rota Vicentina, September 2016
Beste Guus,
 
De reis is opperbest verlopen. We hebben wat ervaring met wandelreizen met bagagevervoer en deze was zeer goed. De ontvangst door Ray, de kaarten en routebeschrijving, elke dag drinkwater, elke dag vers fruit, elke dag energiebars, enz....De hotels waren zeer goed volgens hun categorie behalve in Odeceixe daar was de kamer echt te klein.
Niet getreurd, we zijn zeer tevreden en raden je organisatie zeker aan aan vrienden
Bedankt
 
Hugo

02/10/16
Met een groep gewandeld over de gehele Via Algarviana, september 2016

Hallo Guus,


Alweer enige dagen thuis en aan het bekomen van een bijzondere doch zeer enerverende reis. Ik vond het geweldig. De accommodatie op alle plaatsen was gevarieerd doch prima. Het eten bijzonder goed ook de luchpakketten (iedere keer weer een verrassing) voor onderweg. De wijn(en  de medronho) bij het diner hebben we ons zeer goed laten smaken. Jouw service was prima. Dank je wel hiervoor.
De tocht was zwaar voornamelijk vanwege de hitte en de droogte maar prachtig. We stelden ons iedere keer hier goed op in door voldoende water mee te nemen en tijdens de tocht tijdig onze rust te nemen. Ook zijn de wandelingen vanwege de hitte hier en daar ingekort maar dat was iedere keer opnieuw een wijze beslissing.
Ik zelf heb erg veel gehad aan het boekje van Christine Heizmann. De route was goed aangegeven en bij twijfel raadpleegde ik Christine.
Nogmaals Guus, heel hartelijk dank. Ook leuk om jou en Jaoao (schrijf ik dit eigenlijk wel goed??) te ontmoeten.
Een onvergetelijke reis. Ik heb al veel van de wereld gezien, veel reizen gemaakt, ook groepsreizen maar dit was een toppertje!
Ik zal je bij alle aspirant Algarvianisten aanbevelen!


Floor Sprenger


27/09/16
Rota Vicentina, Van Zuid naar Noord, September 2016

Zorgeloos genieten. Dat was deze vakantie.

In verband met het zonlicht wilden wij de Rota Vicentina graag van Zuid naar Noord afleggen. Naar onze mening heb je dan een mooier zicht op de prachtige kust. Wij hadden zelf een overnachtingsadres geregeld in Rapouseira (vlakbij Vila do Bispo) en vanaf dat punt hebben wij Guus gevraagd om de overnachtingsadressen en het bagagevervoer te regelen tot aan Santiago do Cacem. En daar zaten een paar pareltjes tussen. De communicatie over en weer met Guus bij het voorbereiden van de reis waren uitstekend; meedenken, adviseren en snel reageren. Hij werkt samen met agenten in Portugal die werkelijk geen steek hebben laten vallen. Wij werden er o.a. op gewezen dat als om wat voor reden ook de wandeling van die dag niet door kon gaan, we contact op konden nemen met de lokale agent voor dat district en dan zou er van alles geregeld worden.
En vanuit die geruststellende gedachten hebben wij dus zorgeloos kunnen genieten van de prachtige natuur en de bijna onderdanige vriendelijkheid van de Portugezen.
Wij hebben vaker een wandelvakantie gedaan, maar zulke service hebben wij nog niet eerder beleefd.
Muito obrigado.
Groetjes,
Thea Bert Corrie


22/09/16
Rota Vicentina, enthousiate terugblik September 2016

Guus,

Het was fantastisch!!!
De wandelingen, de prachtige kust, de verrassende hotelletjes, wij waren verrukt.
Wel moet even vermeld worden, dat Lonnie geen ervaren wandelaar is/was, startte met 40 gr., klimmen en dus een paar “bijna dood” ervaringen heeft gehad. Des te trotser dat ze het heeft volbracht.
Top!
En dan die 2 die alles verzorgden.... Wat een top koppel! Ray en Marnie was niets teveel, altijd bereid tot overleg en voor Lonnie oplossingen zoeken, vnl taxi regelen. En vol humor, darlings van de 1e orde.

Kortom Guus, voor ons een niet te vergeten, bijzondere wandelvakantie.

Dankjewel, ook Ray en Marnie.


22/09/16
 
Powered by Phoca Guestbook